Made in security arsenal

LLL – Laatu lisäarvo luotettavuus

Arvot

Ilo: Koko henkilökunnassamme ilo, innostus, asenne, palvelualttius ja osaaminen näkyvät myös ulospäin.
Luottamuksellisuus: Sen mitä lupaamme, myös teemme. Asiakastyytyväisyys on yksi yrityksemme peruspilareista.
Kunnioitus: Kunnioitamme henkilöstöämme ja kohtelemme kaikkia työntekijöitämme reilusti ja tasa-arvoisesti sekä turvaamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet.

Ympäristö ja vastuullisuus

Investointimme ja liiketoiminnalliset valintamme tähtäävät ympäristön ja terveyden suojelemiseen. Kannamme vastuuta kestävästä kehityksestä.

Eettiset säännöt

Jokainen henkilöstömme jäsen on vastuussa siitä, millaisena toimijana Security Arsenal nähdään. Eettiset sääntömme ohjaavat päivittäistä liiketoimintaamme ja työntekoamme.

Missio

Tuottaa asiakkaillemme pitkäkestoiseen asiakassuhteeseen laatujärjestelmämme mukaisesti hyvää palvelua, laadukasta osaamista ja luotettavia työntekijöitä.

Security Arsenal

Security Arsenal Finland Oy on laadukkaita turvallisuusalan palveluita tarjoava,sisäasiainministeriön hyväksymä turvallisuusalan elinkeinoluvan alainen yritys. Ole meihin yhteydessä, kun tarvitset päteviä järjestyksenvalvojia ja vartijoita erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Vahvuutena asiakaskohtaiset turvallisuuspalvelut

Turvallisuus on osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Tapauskohtainen perehtyminen ja jatkuva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi toimia sekä kehittää palvelutarjontaamme. Jokainen asiakas on erilainen, eikä kahta samanlaista tilaisuutta ole. Siksi sovitamme sekä asiakaskohtaisen palvelukokonaisuuden että yksittäiset toimenpiteemme aina tilanteen mukaan. Juuri tämän osaaminen on se vahvuus, johon toimintamme perustuu.

Panostamme myös henkilöstömme osaamiseen. Sisäisen ”Made in SA” koulutuksemme avulla varmistamme työntekijöidemme ammattitaidon. Laatujärjestelmämme mukainen koulutus sisältää kattavat kohdeohjeistukset ja kahden tunnin koulutuksen työkohteessa sekä koulutusta työlainsäädännöstä, asiakaspalvelusta ja uhkaavan henkilön kohtaamisesta.

Turvallisuuspalveluitamme ovat järjestyksenvalvonta, vartiointi ja Security Patrol -partiointi. Laadukkaat turvallisuusalan tuotteet löydät myymälästämme Länsi 1 kauppakeskuksessa.

Ajankohtaista

Turvallisuusalan festarityöntekijä!

Haemme lisää järjestyksenvalvojia kasvavaan tiimiimme! Oletko kiinnostunut työskentelemään järjestyksenvalvojana kesän tapahtuma- taikka ravintolaympäristössä? Mikäli olet tiimipelaaja isolla T:llä, et kaihda uusia haasteita ja olet asiakaspalvelusta elävä sekä...

lue lisää

Uimavalvojalle töitä!

Etsitään reipasta uimavalvojaa tiimimme. Sinulla pitää olla Suomen uimaopetus ja hengenpelastusliiton hyväksymä koulutus. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä. Odotamme sinulta sitoutumista työhön, kykyä toimia äkillisissä tilanteissa sekä innokkuutta ja iloista asennetta...

lue lisää

Henkilöstövuokraus

Safrent

Henkilöstövuokraus - Safrent